Vervoer

Het grootste deel van ons wagenpark bestaat uit platte opleggers, al dan niet voorzien van rongen of zijborden. Met deze opleggers vervoeren wij voornamelijk bouwmaterialen, welfsels, predals, betonbalken maar ook bakstenen. Onze combinaties komen steeds met voldoende materiaal om de lading te zekeren. Zo wordt uw materiaal met andere woorden veilig en met zorg vervoerd

Ook kunnen wij standaard vervoer met huifwagens aanbieden. Ideaal voor goederen die afgeschermd dienen vervoerd te worden. Eén van onze huifwagens is voorzien van een kooiaap. Hiermee kunnen wij volledig zelfstandig lossen op locatie. De kooiaap is voorzien van telescopische vorken en kan ook zijdelings rijden waardoor deze ideaal is voor werken op krappe locaties en smalle doorgangen. 

Enkele van onze huifwagens zijn volledig aangepast voor het transport van staalproducten. Door de lagere dakhoogte kan het dak snel en eenvoudig opengeschoven worden waardoor gemakkelijk met de portaalkraan gelost kan worden. De oplegger is ook voorzien van voldoende stevige rongen om een goede ladingzekering mogelijk te maken. 

Containertransporten behoren sinds de overname van VG trans ook tot de mogelijkheden. Onze containerchassis zijn multifunctioneel en kunnen alle types van containers aan. Aangezien onze containerchassis bijna dagelijks in de haven van Antwerpen rijden kunnen wij snel inspelen op elke vraag. Indien gewenst kan u ons een container laten afhalen, deze lossen of tijdelijk stockeren in ons magazijn en zo door ons verder laten doorleveren naar een werf of eindklant.  

Het transport van losgestorte, vloeistoffen en gevaarlijke goederen kunnen wij niet aanbieden.